Massagebonnen met tot 20% korting. Nog 29 over!

  • door

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nog 29 massagebonnen beschikbaar!

Met Sint en Kerstmis voor de deur is het soms lastig een leuk cadeau te vinden voor je geliefde, je familie of vrienden. Juist met een massagebon geef je iemand een warm, ontspannen cadeau. Je geeft iemand er een gevoel van welbevinden en innerlijke en lichamelijke rust mee. En de bonnen zijn nu tot en met de kerst met fikse korting verkrijgbaar! Maar wel in een beperkte oplage. Kies ze hier alvast uit of lees verder.

Massagebon, massagebonnen, korting, massage, thuismassage, genieten, uniek cadeau, cadeau, sinterklaas, Sint, Kerstmis, Kerst

Geef iemand rust en ontspanning cadeau

Heeft je moeder een drukke tijd achter de rug en zitten haar nek en schouders vast? Of heeft je beste vriend hard getraind en moeten zijn kuiten eens goed losgemaakt worden? Of komt je dochter om van de stress in haar drukke baan en gun je haar een uurtje weg van alle drukte om helemaal tot zichzelf te komen?

Laat ze zelf het tijdstip kiezen

Geef ze een massagebon en ze kunnen zelf bepalen wanneer ze zich laten masseren. Ze mogen ook zelf kiezen voor een massage bij hen thuis of in onze praktijkruimte in Leiden of Alphen aan den Rijn. Er zijn van elke soort nog tot 10 bonnen beschikbaar: 30, 45 en 90 minuten. Zorg dus dat je er snel bij bent, want de bonnen zijn nu tot de kerst voor de oude prijs verkrijgbaar met kortingen tot bijna 20%! Ze zijn 6 maanden geldig, dus de ontvanger heeft alle tijd om zelf een tijdstip te kiezen.

Uniek en persoonlijk

Met een massagebon laat je de ontvanger weten dat je aan ze denkt en weet wat ze nodig hebben. Je geeft ze er een heerlijke ervaring mee cadeau. Hiermee kunnen ze tijdens de drukke decembermaand of aan het begin van het nieuwe jaar kiezen voor een moment van perfecte ontspanning onder onze kundige masseurshanden. Aarzel niet langer, maar bestel het unieke en persoonlijke cadeau van een massagebon bij Massage voor U. Kies ze hieronder uit.

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.