Moederdag: de derde massage voor €10

  • door

moederdag 2017

Gestommel op de trap. Zacht gegiechel. Een bons en een onderdrukte vloek. Dan gaat de deur open. “Gefeliciteerd met Moederdag!!!” De kinderen stommelen naar binnen met hun zelfgemaakte knutsels en springen op bed bij mama. “Oh wat mooi, heb je dat helemaal zelf gedaan?” “Nou, de juf heeft een beetje meegeholpen.” Hans zet het dienblad met het ontbijtje op het bed: een croissantje, versgebakken toast met jam, verse jus d’orange en een enveloppe. “Heb jij geen cadeautje?” vraagt Duna plagerig. “Die komt vanmiddag,” glimlacht Hans, “maak de enveloppe maar open.”

Een massage voor moederdag

Op 14 mei 2017 worden de moeders van Nederland weer eens goed verwend met een ontbijt op bed, zelfgemaakte knutsels en tekeningen en hopelijk veel bloemen en cadeautjes! Heeft u nog een idee nodig om haar cadeau te doen voor moederdag? Waarom geeft u geen massage cadeau? Niets is heerlijker dan een uur pure ontspanning en complete aandacht voor lijf en leden. En als zij dit wil, hoeft ze er niet eens de deur voor uit. Ze is van harte welkom in mijn praktijkruimte, al ik kom net zo lief bij jullie aan huis.

Meer massages!

Maar wat is nog lekkerder? Twee massages natuurlijk, of zelfs drie. Sommige spieren zitten nu eenmaal zo vast, dat een tweede of derde afspraak geen overbodige luxe is. Doe daarom een Massage strippenkaart cadeau en geef niet één, maar drie massages cadeau! Voor de eerste twee betaalt u de gewone prijs, maar de derde massage van 30, 45 of 60 minuten kost u maar €10!* En wilt u misschien samen genieten van de massages, dan kan dat natuurlijk ook. De tijd die u hebt ingekocht kan gebruikt worden zoals u zelf wil: dezelfde avond of verspreid over meerdere keren.*

Neem contact op voor meer informatie of boek hieronder direct de eerste massage.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

* voorwaarden:
– de actie geldt van 5 t/m 14 mei 2017
– strippenkaarten zijn een half jaar geldig
– de korting geldt alleen voor de prijs van de massage, exclusief eventuele toeslagen en reis- en parkeerkosten
– kan niet gebruikt worden in combinatie met andere kortingen
– de strippenkaarten mogen naar eigen keuze worden ingezet, zowel alle tijd op één dag als verspreid over meerdere dagen en ook voor één of meerdere mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.