Lage rugpijn? Een massage helpt, dus boek direct!

  • door

Rugpijn, pijn, onderrug, man, rugVaker dan elders in het jaar hebben mensen in het vroege voorjaar/de late winter last van lage rugpijn. De spieren in de onderrug zijn verzwakt en verstijfd en daardoor erg gevoelig.

De oorzaken van lage rugpijn kunnen uiteenlopend zijn, maar minder lichaamsbeweging in de winter en daardoor verzwakte spieren en een lager vitamine D-gehalte door te weinig zonlicht zijn veel voorkomende. En een verzwakte onderrug maakt dat je makkelijker ‘door je rug gaat’, bijvoorbeeld bij onverwachte bewegingen of bij verkeerd tillen.

Massage helpt!

Een massage kan hier goed bij helpen. Door een combinatie van zachte, rustgevende technieken om de spieren weer tot ontspanning te brengen en stevigere, deep tissue technieken om het spierweefsel soepeler te maken en de circulatie te bevorderen, worden klachten flink verminderd en misschien wel helemaal verholpen! Ook de spieren rond de heuprand en de schouderspieren kunnen in dezelfde sessie behandeld worden.

Maak snel een afspraak voor een massage van 45 minuten vanaf €29* en ervaar hoe fijn en goed een massage kan helpen bij lage rugpijn! Massages kunnen in Leiden worden gegeven aan het Kanaalpark, of gewoon bij u thuis.**

Boek direct hieronder of bel 06-24120264

* prijs is een eenmalige kennismakingsaanbieding voor nieuwe klanten, normaal €39

** exclusief bijkomende kosten als avondtoeslag en voorrijkosten. Zie deze pagina voor meer informatie

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.