Actie voor Valentijnsdag!

  • door

Actie voor ValentijnsdagHet is weer bijna Valentijnsdag. Dat betekent dat u weer hard op zoek bent naar een leuke manier om uw geliefde te verrassen. Waarom geeft u geen massage cadeau? Zo wordt uw geliefde op een heerlijke manier verwend. En raakt daardoor fantastisch ontspannen om te genieten van de dag en/of avond met u.

Speciaal om deze reden zijn de prijzen van onze massages tijdelijk met 15% verlaagd! Maar wat nog fijner is, is als u allebei kunt genieten van een fantastische massage. Daarom zijn dubbele massages extra scherp geprijsd. De tweede massage krijgt u nu voor maar de helft van de prijs!

Een andere reden?

Wilt u de massage niet per se voor Valentijnsdag geven? Dat is natuurlijk geen probleem. De korting geldt voor de hele maand februari. Als u deze maand boekt voor een andere maand in de toekomst, dan geldt dezelfde korting.

Voor de massages kom ik graag bij u thuis, zodat u lekker (samen) thuis kunt blijven. Maar u kunt ook terecht in de praktijkruimtes in Leiden, Alphen aan den Rijn of Den Haag. Heeft u vragen, neem dan gerust contact op en wilt u gelijk boeken, dan kan dat telefonisch, per mail of direct hieronder.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

* voorwaarden: korting geldt alleen voor de prijs van de massage, niet voor de avond- en weekendtoeslag of eventuele reis- en parkeerkosten. Kijk voor actuele prijzen op de tarieven-pagina. Wilt u een derde of vierde massage, dan gelden andere voorwaarden. Neem dan contact op voor een prijsopgave.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.