Kerstactie: wie geef jij een gratis massage?

Kerst is het feest van het samenzijn en het geven, en ik draag daar graag aan bij. Een ideaal cadeau onder de kerstboom is natuurlijk een massagebon om uw vrienden, familie of geliefden een heerlijk ontspannen moment te geven in de kerstvakantie of in het nieuwe jaar. Één van die massagebonnen kunt u nu gratis en voor niets weggeven als u meedoet met deze kerstactie. Plaats de naam van iemand van wie u vindt dat die wel een massage kan gebruiken onder dit bericht, of onder het bericht op Facebook, of mention iemand op twitter als reply op het twitterbericht. Op vrijdag 23 december om 20.00 uur verloot ik de gratis massage van 60 minuten onder de inzendingen. Zorg er wel voor dat ik u kan bereiken als u de prijs wint, dus als u het bericht deelt, doe dit openbaar en niet besloten alleen voor vrienden.

 

(Voorwaarden: de massage wordt bij u thuis gegeven, op maximaal 35 km van Leiden, voorrijkosten niet inbegrepen vanaf 15 km buiten Leiden, massage mag worden gesplitst of doorgegeven)

3 reacties op “Kerstactie: wie geef jij een gratis massage?”

  1. Voor mijn dochter Shirley Man. Ze wacht al bijna 3 jaar op een donorhart en heeft 3 maanden geleden ook nog een herseninfarct gehad. Ondanks dit blijft ze een positieve lieve meid. Een ontspannende massage zou haar erg goed doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.