Sinterklaasactie

  • door

SINTERKLAASSTRESS?

Doe een MASSAGE cadeau!Verras je partner of familie met een HEERLIJKE massage naar keuze thuis of in onze praktijk, of geef een massagebon en laat hem/haar zelf kiezen. Neem voor meer info contact op: 06-24120264 of via de contactpagina.

En dat is nog niet alles! LIKE deze foto op Facebook of Twitter en DEEL hem op social media of via e-mail en je maakt kans op een GRATIS MASSAGE aan huis van 60 minuten, voor jezelf of iemand anders! Zie onderaan voor de voorwaarden.

Voorwaarden:

  • De actie geldt voor een massage van 60 minuten thuis, eventueel kan deze gedeeld worden in twee aansluitende massages van 30 minuten. De massage mag ook in de avonduren worden geboekt, er geldt geen avondtoeslag.
  • *het delen dient te gebeuren op een manier die openbaar is: let er bij Facebook op dat de foto gedeeld wordt als ‘openbaar’ en niet als ‘vrienden’, zorg dat @massagevooru vermeld is in uw tweet of cc de e-mail naar info@massagevooru.nl. Doet u dit niet, dan weet ik niet dat u het gedeeld hebt, en maakt u geen kans op de prijs!
  • Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. De actie loopt van 15-30 november 2016.
  • De actie kan niet gecombineerd worden met andere acties of kortingen
  • Deze actie is ondernomen door Massage voor U en heeft niets te maken met Facebook of Twitter
  • De prijs kan niet in contanten worden ingewisseld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.