Kennismakingsaanbieding voor nieuwe klanten

  • door

Altijd wel een keer een massage bij ons willen proberen, maar die kans nog niet gegrepen? Wij hebben het u nu wel heel aantrekkelijk gemaakt om gemasseerd te worden. Voor alle nieuwe klanten geldt nu een fantastische kennismakingsaanbieding.

Voor slechts €29* krijgt u bij ons een massage naar keuze van 45 minuten! U kunt deze heerlijke massage thuis krijgen, maar ook in één van onze praktijkruimtes in Leiden, Alphen aan den Rijn en Den Haag.

Ook voor bestaande klanten

Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe klanten, maar ook bestaande klanten kunnen deze korting krijgen. Verwijs iemand naar ons door voor deze aanbieding en u krijgt dezelfde korting van 25% op uw massage naar keuze (dus ook massages van bv. 30 of 90 minuten)!

* de aanbieding is eenmalig per klant en niet te combineren met andere aanbiedingen. Geldig tot en met 23 november 2016. Exclusief bijkomende voorrijkosten of parkeerkosten.

Bel, SMS of App 06-24120264 voor meer info of boek direct via onderstaande module:

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.