Nieuw! Hot stone massage, gratis voor de 1e tien

  • door

hot stones massageBuiten wordt het steeds kouder en guurder, en daardoor binnen steeds behaaglijker. Maar al die kou en dat vocht zijn geen feest voor stijve spieren, een reden te meer om snel weer eens een heerlijke massage te boeken. En om zo’n massage nog warmbloediger te maken is het nu ook mogelijk om hot stone massages te boeken bij Massage voor U! Het gebruik van hete basaltstenen bij een massage stamt uit Hawaii en heeft als effect dat spieren warmer en losser worden gemaakt tijdens de massage.

Bij Massage voor U kunt u elke massage combineren met het gebruik van hete stenen, behalve de massages zonder olie. Normaal kost dit u €6,50 extra per massage, maar de eerste tien boekingen met hot stones krijgen deze toevoeging HELEMAAL GRATIS! Boek daarom snel een hot stone massage en geniet van een weldadige behandeling die heerlijk is in dit jaargetijde!

Klik hier voor meer info en om direct te boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.