Zomeractie

  • door

zomeractie-01 kopie???ZOMERACTIE???

Nu de zomer is begonnen is het weer tijd voor een NIEUWE ACTIE. Daarom zijn gedurende twee maanden de zomerse Lomi Lomi massages uit Hawaï extra scherp geprijsd met 25% KORTING! Bovendien maak je kans op een GRATIS massage!*

Een Lomi Lomi massage is een SENSATIONELE massage die wordt gegeven met veel rijke olie en veel dansende bewegingen met de onderarmen. Doordat er vaak op verschillende plekken tegelijk gemasseerd wordt, lijkt het soms of je door meer dan één masseur onder handen wordt genomen. En hoewel Lomi Lomi veel op de huid wordt gemasseerd, raken je spieren GEWELDIG ONTSPANNEN, en is er ook alle ruimte voor deep tissue massage waar dat nodig is.

En niet alleen bied ik de Lomi Lomi massage met 25% korting aan, van elke tien massages die ik geef, loot ik er één uit die 100% van het geld terugkrijgt!

BOEK nu dus snel een Lomi Lomi massage en begin de zomer volslagen ontspannen en opgeladen!

*voorwaarden: deze aanbieding is geldig voor boekingen Lomi Lomi massage gemaakt tussen 21 juni tot en met 21 augustus 2016 en is niet te combineren met andere kortingen of aanbiedingen. De massage zelf mag ook na deze periode plaatsvinden.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.