Winnaars verloting 5 mei braderie

  • door

Op 5 mei stond ik in Leiden in de Herenstraat op de braderie die jaarlijks op deze datum wordt gegeven. Ik heb die dag 17 stoelmassages gegeven aan bezoekers van de braderie en vond het leuk om al die verschillende mensen te ontmoeten en een tikje meer ontspannen te helpen worden.

IMG_4940Voorbijgangers mochten ook raden hoeveel stuiterballen er in deze bak zaten en maakten daarmee kans op een van de twee gratis massages. (En voor de volgers op Facebook en Twitter, wees niet bevreesd, ook online mogen jullie weer een verloting verwachten binnenkort!). 30 voorbijgangers hebben de gok gewaagd en vandaag mocht ik de twee prijswinnaars bekend maken. De eerste prijs is gegaan naar Pink Meltzer die een massage van 60 minuten heeft gewonnen. De tweede prijs, een massage van 30 minuten, is gewonnen door Sylvia Grummer.

Hartelijke gelukswensen voor de twee prijswinnaressen en voor alle deelnemers heel erg bedankt voor de deelname. Houd de site en mijn Facebook en Twitter in de gaten voor meer acties. Er volgt gauw meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.