Meteen naar de inhoud

Moederdag!

  • door

Wat is er heerlijker voor jullie moeder of vrouw om zalig verwend te worden met een fantastische massage thuis? Verras haar met ontbijt op bed en mooie bloemen en ik kom later op de dag (of later in de week) bij jullie thuis om haar helemaal te laten ontspannen met een massage. Boek nu direct een massage voor haar en krijg 15% korting op de prijs! Gebruik kortingscode Moederdag2016 bij uw bestelling, of vermeld het bij het telefonisch-/SMS-/mailcontact.

moederdag2016-01

 

 

 

 

 

 

Deze aanbieding geldt tot en met zondag 8 mei, max 2 per klant en niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Laden...
Aangedreven door BooklyWordPress Booking Plugin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now Button